Ben jij als ondernemer op zoek naar en website die meegroeit met je bedrijf, klanten aantrekt en past binnen je budget?

Je hebt een passie, een idee en een enorme drijfveer om met je passie een inkomen op te bouwen. Top! Ik herken mezelf in jou. Maar jij herkent misschien vooral dit:

  • Je wil een eigen website maar weet niet waar te beginnen.
  • Je hebt niet het budget voor een webdesigner en je vraagt je af of dat nu echt wel nodig is.
  • Je wil niet zomaar een website, je wil een website die omzet genereert. Maar hoe doe je dat?
  • Je hebt wel een website maar je kan er niet mee doen wat je wil.
  • Iemand heeft een website voor je gemaakt maar weet niet hoe je hem moet aanpassen.

Ik weet wat jij nodig hebt!

Mijn naam is Linda en ik lanceerde als coach en psychotherapeute mijn eerste online cursus in 2011. Dat was pure fun maar ik moest ook ALLES van begin tot einde uitzoeken. Mijn website in elkaar frutselen, optinpagina's maken, salespagina's creëren, de nieuwsbrief integreren... alles dus.


Ik weet dus heel goed wat jij wil:

  • Jij wil een website die liefst vandaag nog online site - passionele ondernemers hebben weinig geduld :) 
  • Je wil heel snel kunnen inspelen op ideeën die je hebt, veranderingen in de markt, nieuwe cursussen die je lanceert enz.
  • Je wil het dus liefst zelf kunnen aanpassen.
  • En last but not least: de website moet omzet genereren.

DAN HEB IK WAT VOOR JOU!

Start met je eigen website

Een website met POWER

Als je als ondernemer niet echt het budget hebt om een designbureau in te schakelen, ga je vaak teruggrijpen naar gratis opties of grote online systemen die je weinig vrijheid geven. Dat is voor een ondernemer niet echt de beste oplossing. Je wil je passie en je creativiteit de vrije loop kunnen laten, toch?


Dus....


Genoeg gezeverd, here's the deal!

Een website

template

Je krijgt een website die alles heeft om online inkomen te genereren. Je kan dit template aanpassen aan je eigen branding, zodat het JOUW website wordt.

 

Training en ondersteuning

Je krijgt alle nodige instructies die je zullen helpen om de nodige aanpassingen te doen. Elke week zijn er ook live EHBO sessies met hands on hulp.


Hosting, domein

en installatie

 Je hoeft je geen zorgen te maken over technische dingen als hosting en installatie. Die dingen worden voor je gedaan.Beveiliging en

onderhoud

Samen met mijn team zorg ik er voor dat jouw website veilig is en ook altijd de nodige updates krijgt. Integratie van online

marketing tools

Online ondernemen kan alleen met de juiste tools. Een optinpagina, salespagina, integratie van je autoresponder, SEO optimalisatie, enz. 


Na volledige betaling is de website van jou!

Je wil niet eindeloos blijven betalen voor je website. Na de betalingen verhuizen we de website naar je eigen hosting en kan je volledig op eigen benen staan! 

Ik zocht hulp bij het maken van mijn website, maar waar ik wel de regie in eigen hand heb. Ik kwam bij Linda terecht en had onmiddellijk gewoon het vertrouwen. Ik vond het heel fijn dat je op vragen heel snel antwoord krijgt. Zodat je geen tijd verspilt met zoeken en snel verder kan.

profile-pic
Marion

Snel, persoonlijk en vriendelijk voor je budget!

In sommige situaties is het als ondernemer moeilijk om veel geld bij uit te geven aan een website. Daarom maak ik het voor jou hapklaar en betaalbaar! Er zijn verschillende pakketten en voor elk pakket zijn er budgetvriendelijke betaalopties.

1

One Pager

Heb je niet meer nodig dan een informatiepagina zodat je je website op je visitekaartje kan zetten? Dan is dit voor jou!


Je krijgt van mij een modern template dat je naar je hand kan zetten en de technische ondersteuning zodat je er ook echt iets moois van kan maken.

137 euro incl BTW

(eenmalig met drie maanden technische ondersteuning en updates)

2

Power Booster

Wil je van jouw website en echte online marketing tool maken?

Wil je een converterende homepagina?

Optinpagina's?

Verkoopspagina's?

Online afspraakmogelijkheden?

Een blog?

En misschien nog wel meer?

Dan ga ik met jou aan de slag!


Bij de power booster krijg je niet alleen technische ondersteuning. Ik bekijk ook samen met jou je online marketing strategie en help je om die volledig in de website te integreren.

 67 euro incl BTW

gedurende 18 maanden

(met  18 maanden technische ondersteuning en updates)

3

4 Pagina website

Less is more, zegt men. En dat is zo met deze website. Wil je een eenvoudige website met enkel de belangrijkste pagina's?


Dan is deze voor jou!


Ook hier vertrek je van een template en krijg je alle technische ondersteuning om het helemaal naar je hand te zetten.

 495 euro incl BTW

(eenmalig met 6 maanden technische ondersteuning en updates)

Starten kan vanaf 137 euro

(exclusief BTW)


Prijzen variëren dus afhankelijk van wat je nodig hebt. Maak dus NU een afspraak voor een inspiratiegesprek! Ik luister graag naar wat je nodig hebt en we zien of wat ik bied ook echt iets voor jou is. 

Volledig vrijblijvend en gratis.

Door je emailadres achter te laten  geef je je toestemming om email te ontvangen voor verdere afspraken. Verder ontvang je geen promo of andere mails. Ik verwerk je gegevens volgens de Privacy verklaring op deze website.

Ik wou een website opzetten maar had geen ervaring hiermee dus ik zocht iemand die me op weg kon helpen - via de FB pagina Ondernemende Madammen voor Vrijheid ben ik bij Linda terecht gekomen.

Linda haar aanpak is zeer pragmatisch en resultaatgericht - het voorstel om de basis op te zetten en me op weg te helpen zodat ik ook mijn eigen ding kon doen met de site lag mij volledig. Ik was direct overtuigd.

Linda zorgt dat je stap voor stap de site opzet en ze helpt focus leggen. De begeleidende video's zijn heel sterk. Op alle vragen komt heel snel antwoord en wanneer ik even teveel in mijn hoofd zat, dan kon ze me heel vlug terug en route brengen. super begeleiding en een echte aanrader als coach om een website op te zetten.

profile-pic
Sofie Bruynooghe

Ik zag door het bos de bomen niet meer, ik wist wel wat ik,wou, maar geraakte op mijn eentje geen stap verder.

Ik voelde dat Linda begreep wat ik wilde en zocht en daar speelde ze telkens goed op in en dat zonder dat ik mezelf verloor, in tegendeel.

Tijdens onze samenwerken heb ik nog zoveel extra dingen geleerd, Het belangrijkste is dat ze er is als we haar nodig hebben. Dat we alles wat we leerden kunnen toepassen. Alsof ze ons leert stappen en ons aan de hand houdt; maar vooral dat we straks alleen verder kunnen. Een website is nooit klaar. Daarom ben ik haar zo dankbaar dat we stap voor stap geleerd hebben wat we later steeds weer opnieuw kunnen gebruiken. Linda bent een aanrader <3

profile-pic
Gudrun

Ik had al meerdere websites met Wordpress gebouwd en dat was voor mij bekend terrein. Had gehoord dat je met Thrive meer mogelijkheden had, en ik wilde eens wat experimenteren. Toen had Linda een heel mooi pakket aanbod: hosting, SSL certificaat, het Katinka template, en volledige ondersteuning.

Katinka Michiels was vol lof over Linda en ik had ook al hele goede ervaringen met haar in de Facebook groep, zij had voor iedereen altijd de juiste oplossing voor elk probleem en maakte ook dikwijls een videootje om het uit te leggen en te laten zien. Er was dus al zeker een vertrouwensband. En ik vond Katinka's websites erg mooi en wilde ook wel zo'n template.

Uiteindelijk kon ik niet zo 1,2,3 uit de voeten met Thrive als met mijn oude vertrouwde Wordpress. Linda heeft allemaal hele duidelijke video's gemaakt, en dan snap je het direct. Ik vond mijn eigen style eigenlijk toch te leuk om los te laten, waardoor ik het hele template toch naar eigen smaak heb aangepast en er niet zoveel meer in terug te herkennen is van het originele Katinka template ;-) Maar ook dat kan! En Linda is echt fantastisch! Ze helpt direct (reactietijd is supersnel) wanneer je vastloopt, met bv het koppelen van je Mailinglist of andere technische issues. Ze weet ook werkelijk alles en is daarnaast ook een super sympathieke dame! Het is een groot plezier om met haar aan je website te werken en ik kan het iedereen dan ook van harte aanbevelen!

profile-pic
Marjan

Copyright 2017, Linda Nuyts